About

Wim Goossens vertelt verhalen met animaties. Hij begon zijn carrière als fotograaf. Met geënsceneerde fotografie bouwde hij verhalen uit tot eigen werelden. Toen hij animatie ontdekte viel voor hem alles op zijn plaats. De factor beweging en het element tijd voegden een hele nieuwe dimensie toe aan zijn beeldende vertellingen. Digitale beeldmanipulatie zorgt ervoor dat letterlijk niets meer onmogelijk is.

Het werk van Wim is speels en gevarieerd, evenals de technieken die hij gebruikt. Stop motion, mash-up, 2D- en 3D-animatie, al deze technieken hebben weinig geheimen voor hem. Hij zet ze allemaal in om het verhaal te vertellen. Want dat is waar het hem betreft om draait.

Hij ziet zijn bedrijf New Animated Reality als een reisbureau naar fantastische nieuwe bestemmingen. Om van doortimmerd concept naar aansprekend beeld te reizen.

Wim draagt zijn kennis graag en met verve over. Want zo enthousiast als hij zelf is over zijn vak, zo ziet hij zijn studenten zich graag ontplooien. Sinds 1996 is Wim parttime docent op het gebied van multimedia, animatie, motion design en conceptontwikkeling. Hij ontwikkelder een serie workshops en lezingen die op verschillende niveaus ingezet kunnen worden om de beginselen of de fijne kneepjes van het animatie vak te leren.

wim_goossens

So what’s next, animated CV
The story so far, but what’s next?
A Film by Wim Goossens © 2018

Opdrachtgevers

Identiteit
Man 1961 Iphone Nederlands animatie vader Lewis Carrol St. Joost Tom Waits V.P.RO. bergschoenen Myst lasagna atheïst J.S. Bach Philémon Efteling gitaar Terry Gilliam baard Jim Jarmusch New Animated Reality Dorst Ae David Byrne Pixar Breaking Bad serendipiteit getrouwd David Attenborough Spotify Michel Gondry Trekkie Coen Brothers Stetson cap Alfa bier Steampunk schorpioen Volvo verbeelding Tim Burton bril Darwin Mac Monty Python 1.82 lateraal denken Jumbo Winsor McCay non conformist Joseph Cornell twee zonen Cinema 4D Gabriel García Márquez NL1225.62.732.B.01

Wim Goossens

wim_goossens
when_you_have_a_story_to_tell
when_you_have_a_story_to_tell
new_animated_reality
wim_goossens
wim-goossens

New Animated Reality | When you Have a Story to Tell